MyLock ara a Las Palmas de Gran Canaria amb nous Smart Lockers

A MyLock, sempre busquem innovar i millorar les nostres solucions tecnològiques per a Smart Lockers. Ens entusiasma anunciar la nostra més recent instal·lació a Las Palmas de Gran Canaria.

Aquest projecte reflecteix el nostre compromís amb la creació de ciutats més intel·ligents i la promoció d’una mobilitat urbana més convenient i segura.

Innovació i Comoditat per a Viatgers i Transeünts

La nostra última instal·lació de Smart Lockers està dissenyada pensant en les necessitats dels viatgers i els transeünts. Les noves taquilles es troben a SALA Smart CityLockers, un espai modern i accessible que ofereix múltiples beneficis per a aquells que necessiten emmagatzemar les seves pertinences de manera segura mentre gaudeixen de la ciutat i la platja.

Característiques Destacades

Taquilles Multipropòsit i Multidimensió: Disponibles en diverses mides per acomodar tot tipus d’equipatge, des de petites motxilles fins a grans maletes.

Mòduls de Recàrrega: Espais dissenyats per recarregar telèfons i portàtils.

Taquilles per a Patinets Elèctrics: Àrees segures per aparcar i recarregar patinets elèctrics, promovent la mobilitat sostenible.

Espais per a Bodyboards: Taquilles adaptades per guardar equip de esports aquàtics, essencials per als entusiastes del surf.

Compromís amb les Smart Cities

Aquesta instal·lació a Las Palmas de Gran Canaria reflecteix la nostra dedicació a contribuir al desenvolupament de smart cities. Les ciutats intel·ligents no només són més eficients, sinó que també milloren la qualitat de vida dels seus habitants i visitants. Els Smart Lockers de MyLock ofereixen solucions pràctiques i tecnològiques per a l’emmagatzematge segur i convenient de pertinences personals.

Nova API per a una Gestió Dinàmica

A més de les taquilles, estem orgullosos de llançar la nostra nova API per a la gestió d’accés segura, convenient i dinàmica mitjançant PinPad a la Porta Exterior. Aquesta tecnologia permet un control d’accés més flexible i segur, ideal per a la seva integració en una varietat d’entorns urbans i comercials.

Beneficis per a la Mobilitat Urbana

Els Smart Lockers de MyLock no només faciliten l’emmagatzematge de pertinences, sinó que també ajuden a gestionar l’espai de manera més eficient. Integrant aquests sistemes en el teixit urbà, promovem una mobilitat més fluida i reduïm la necessitat de transport innecessari, contribuint a una ciutat més sostenible.

Conclusió

A MyLock, estem compromesos amb la innovació i la creació de solucions tecnològiques que transformin l’experiència urbana. La nostra nova instal·lació a Las Palmas de Gran Canaria forma part de moltes més iniciatives dissenyades per fer de les nostres ciutats llocs més intel·ligents, segurs i còmodes per a tothom.

Descobreix més sobre les nostres solucions de Smart Lockers i com poden beneficiar la teva ciutat o negoci!

Contacta amb Nosaltres

Per a més informació sobre les nostres instal·lacions i com MyLockpot ajudar-te a optimitzar el teu espai urbà, no dubtis a Contactar-nos.

Optimització de la Gestió d’Armariets Intel·ligents: El Portal de Gestió Remota Millorat de MyLock

A MyLock, la innovació és al centre de tot el que fem. Estem encantats d’anunciar la darrera actualització del nostre portal de gestió remota, amb l’objectiu de proporcionar als nostres usuaris una experiència encara més eficient i fluida.

Portal Management
MyLock management Portal

Evolució Constant per a una Millor Experiència d’Usuari

El nostre compromís amb la millora contínua ens impulsa a evolucionar i innovar constantment. Gràcies a la dedicació del nostre equip i als valuosos comentaris dels nostres usuaris, hem implementat millores significatives al nostre portal de gestió remota.

Què hi ha de nou?

Interfície Redissenyada: La nostra interfície redissenyada ofereix una visió general instantània del quadre de comandament, permetent-vos navegar a través d’idees clau i dades sense esforç.

Noves Característiques: Hem introduït una sèrie de noves característiques que es poden activar o desactivar fàcilment, donant-vos un major control sobre el vostre sistema de gestió d’armariets intel·ligents. Ja sigui personalitzant la configuració o habilitant funcionalitats específiques, gestionar els vostres armariets mai ha estat tan fàcil.

Sincronització Millorada: Les operacions sense interrupcions ara són una realitat amb les nostres capacitats de sincronització millorades. Experimenteu una gestió d’armariets més suau i eficient, garantint un rendiment òptim en tot moment.

Espais de Treball Empoderats, Usuaris Empoderats

A MyLock, la nostra missió és donar poder als espais de treball i proporcionar la millor experiència possible als nostres usuaris. Amb el nostre portal de gestió remota millorat, no només oferim una solució, sinó que oferim una porta d’entrada per desbloquejar tot el potencial dels armariets intel·ligents.

Poseu-vos en contacte!

Esteu llestos per optimitzar el vostre espai de treball amb les solucions d’armariets intel·ligents de MyLock? Poseu-vos en contacte amb nosaltres per descobrir més sobre els nostres productes innovadors i desbloquejar tot el potencial dels armariets intel·ligents per a la vostra organització.

Explorant la Innovació i les Ciutats Intel·ligents: MyLock al SCEWC

Estem emocionats de compartir les experiències inspiradores del Congrés Mundial de les Ciutats Intel·ligents (SCEWC) del 2023! MyLock va tenir el privilegi de participar en aquest esdeveniment excepcional, connectant amb empreses innovadores, experts de la indústria i entusiastes apassionats per les ciutats intel·ligents.

Connexions Significatives i Aprenentatge Continu

Durant el SCEWC, vam tenir l’oportunitat de connectar amb empreses líders i experts en el camp de les ciutats intel·ligents i la innovació. Aquestes trobades no només van reforçar la nostra xarxa de col·laboradors, sinó que també van proporcionar idees valuoses i perspectives sobre les últimes tendències i avenços en micromobilitat i sostenibilitat.

Aprenentatge en Innovació i Ciutats Intel·ligents

Participar al SCEWC ens va permetre immergir-nos en el fascinant món de la innovació i les ciutats intel·ligents. Vam explorar solucions transformadores, des de tecnologies emergents fins a enfocaments sostenibles per abordar els reptes urbans. Aquests aprenentatges enriquiran les nostres futures iniciatives a MyLock, mantenint-nos a l’avantguarda de l’evolució tecnològica.

Idees Disruptives per a l’Evolució de MyLock

Participar al SCEWC també va ser una font d’inspiració per a l’evolució de MyLock. Hem concebut idees disruptives que redefiniran la nostra manera d’abordar l’emmagatzematge intel·ligent i la micromobilitat en entorns urbans. Estem emocionats de fer realitat aquestes idees i continuar liderant solucions innovadores.

Compromís Continu amb la Sostenibilitat i les Ciutats Intel·ligents

Aquest esdeveniment ha reafirmat el nostre compromís amb la sostenibilitat i les ciutats intel·ligents. A MyLock, continuarem participant en esdeveniments i conferències similars, contribuint al diàleg sobre la mobilitat urbana sostenible i promocionant solucions que milloren la qualitat de vida en entorns urbans.

Uneix-te al Nostre Viatge

Agraïm a tots els qui van compartir les seves idees, coneixements i experiències amb nosaltres al SCEWC. Ens sentim inspirats i preparats per al proper capítol de la innovació a MyLock. Uneix-te al nostre viatge mentre continuem impulsant solucions intel·ligents per a l’emmagatzematge i la micromobilitat a les ciutats del futur. Estigueu connectats!

MyLock et Convida al SCEWC 2023: Impulsant la Mobilitat a les Ciutats Intel·ligents

La compte enrere ha començat! En tan sols un mes, del 7 al 9 de novembre de 2023, tindrà lloc un dels esdeveniments més destacats en l’àmbit de la innovació urbana: el Smart City Expo World Congress (SCEWC). A MyLock estem emocionats d’anunciar la nostra participació en aquest important esdeveniment que tindrà lloc a la Fira Barcelona.

Preparant-nos per al SCEWC 2023

Com a preludi al congrés, vam tenir el privilegi d’assistir a l’esdeveniment d’obertura celebrat el 23 de maig a Madrid. Aquesta experiència preliminar ens va proporcionar una visió enriquidora sobre les tendències i les connexions que s’esperen en aquesta edició del congrés, cosa que ha reforçat la nostra determinació de presentar les nostres solucions de vanguardia en el SCEWC 2023. [Llegeix el nostre article sobre aquest esdeveniment aquí]

Solucions Innovadores per a una Mobilitat Sostenible

A MyLock, creiem fermament que la mobilitat sostenible és clau per al futur de les ciutats intel·ligents. En el SCEWC 2023, presentarem les nostres solucions de smartlockers i aparcaments de patinets elèctrics. Aquestes solucions estan dissenyades per abordar els reptes actuals i promoure una mobilitat més eficient i ecològica.

Aparcaments de Patinets Elèctrics: Promocionant la Mobilitat Sostenible

La demanda de mobilitat sostenible està en constant augment, i els patinets elèctrics s’han convertit en una alternativa popular i rendible. En el SCEWC 2023, presentarem els nostres aparcaments intel·ligents de patinets elèctrics amb possibilitat d’assistència remota. Estem fent que l’aparcament i la recàrrega d’aquests vehicles siguin més accessibles, fomentant així una mobilitat més ecològica a les nostres ciutats.

Aparcadors Innovadors per a Patinets: La Solució Híbrida

MyLock presenta un model disruptiu i innovador d’aparcadors per a patinets. El nostre disseny revolucionari permet no només l’aparcament de patinets elèctrics, sinó també l’emmagatzematge de l’equipatge. Aquesta solució híbrida és ideal tant per als usuaris de patinets elèctrics com per als viatgers. Oferim una experiència única que combina la mobilitat urbana amb la comoditat de guardar les teves pertinences mentre explores la ciutat.

Smartlockers: Optimitzant la Logística Urbana i l’Emmagatzematge Segur

Els nostres smartlockers ofereixen una solució segura i convenient per a l’emmagatzematge i l’entrega de paquets en entorns urbans. Amb l’auge del comerç electrònic, gestionar eficaçment l’últim tram de la logística urbana és essencial. Descobreix com els nostres smartlockers proporcionen una solució innovadora i segura per als seus usuaris.

MyLock al SCEWC 2023: Més enllà de la Participació!

Ens enorgulleix anunciar la nostra presència destacada al SCEWC 2023. Podràs visitar-nos al nostre pod d’exhibició a la Startup Area. A més, el nostre CEO estarà a l’Innovation Agora, presentant les nostres solucions innovadores.

Volem expressar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Barcelona i a Acció pel seu suport continu en el nostre camí cap a la innovació.

Connecta amb MyLock al SCEWC 2023

No et pots perdre aquesta oportunitat. Et convidem a unir-te a nosaltres al Smart City Expo World Congress 2023, on podràs visitar el nostre estand i gaudir de la presentació a l’Innovation Agora. T’animem a conèixer de prop les nostres solucions, establir connexions valuoses amb el nostre equip i descobrir com MyLock està impulsant la mobilitat a les ciutats intel·ligents.

La compte enrere està en marxa, i esperem veure’t allà. No ho deixis escapar!

Gestió Remota d’Usuaris en Smart Lockers: Millorant l’Experiència d’Administració

En la constant recerca d’innovació i comoditat, MyLock ha desenvolupat una solució multiplataforma que permet l’ús diari dels Smart Lockers i la gestió remota d’usuaris. Aquesta solució revoluciona l’administració de taquilles, proporcionant un control complet a través de tres plataformes diferents. En aquest article, explorarem detalladament la plataforma de gestió remota i les seves diverses funcionalitats.

Plataforma de Gestió Remota

Introducció i Autenticació

MyLock ha creat una plataforma de gestió remota per a administradors, permetent operacions a distància en les taquilles i usuaris amb accés a aquestes, així com la visualització en temps real de l’ús del sistema.

El Portal de Gestió Remota és un lloc web accessible des de qualsevol sistema operatiu i dispositiu, fins i tot smartphones. L’accés està restringit als administradors que posseeixen credencials vàlides proporcionades prèviament.

Des del Portal de Gestió Remota, els administradors tenen un control total del sistema. Poden veure l’ús i l’estat de cada estació, així com realitzar les següents operacions remotes:

Panell de Control

Després d’iniciar sessió, els administradors són rebuts a la pàgina d’inici del panell de control. Aquesta pàgina ofereix una visió general de l’estació o estacions de taquilles seleccionades. A més, es presenten estadístiques d’ús i dipòsits, indicant el nombre d’usuaris únics i el total de dipòsits registrats.

Administració d’Estacions

El panell de control també mostra l’estat de cada estació de taquilles. Els detalls inclouen si l’estació està activa o inactiva, el nombre total de dipòsits registrats fins al moment, l’ús actual en percentatge, detalls de contacte per suport i l’última activitat registrada.

Històrial d’Ús

Els administradors poden examinar l’històrial d’ús de les estacions i taquilles seleccionades. L’històrial inclou informació sobre dipòsits, recollides, operacions d’administrador, actualitzacions del sistema i reinicis.

Operacions de Taquilles Remotes

La plataforma permet als administradors triar i operar diverses taquilles simultàniament. Aquesta característica agilitza les operacions en lot, com l’assignació de drets d’accés o la configuració de paràmetres. Els administradors poden seleccionar una o diverses taquilles d’una estació o grup d’estacions, i realitzar accions com obrir portes, alliberar taquilles, bloquejar o marcar com a brut.

Configuració de Paràmetres

La secció de configuració permet als administradors editar els paràmetres per a l’estació actual. Això inclou opcions d’autenticació, configuració d’obertura i manteniment, configuració de bloqueig i brutícia, i opcions d’administració en el lloc.

Administració d’Usuaris

La gestió d’usuaris es pot realitzar a través d’una API REST proporcionada per MyLock, que permet la sincronització automàtica amb els sistemes del client. Els administradors poden afegir, eliminar i editar usuaris individualment o en lot. A més, la plataforma proporciona eines de cerca i filtrat per a una administració més eficient.

Explorant les Possibilitats: Solucions intel·ligents per a l’Administració de Smart Lockers

La plataforma de Gestió Remota de MyLock representa un pas endavant en l’administració de Smart Lockers. Proporciona als administradors un control sense igual sobre el sistema, permetent una gestió eficient i un ús òptim de les taquilles. La innovació darrere d’aquesta plataforma promet una experiència més segura i convenient tant per als usuaris com per als administradors.

Esperem que aquest article hagi proporcionat claredat sobre la funcionalitat innovadora que impulsa la gestió remota d’usuaris en els Smart Lockers de MyLock. Ens mantenim a l’avantguarda per a oferir solucions innovadores que millorin l’experiència dels nostres usuaris. La invitació és a romandre atents a futures actualitzacions i millores a la nostra plataforma.

Avanç Revolucionari: MyLock insta Smartlockers a Kaunas, Lituània

A MyLock, hem estat treballant aferrissadament perquè les nostres solucions d’emmagatzematge intel·ligent aconsegueixin una major expansió global. Avui, volem parlar-vos de la nostra més recent instal·lació de Smartlockers a Kaunas, Lituània. Aquesta increïble experiència no només ha estat un punt d’inflexió per a nosaltres, sinó que representa el nostre compromís continu d’innovar i transformar la forma en què les persones emmagatzemen els seus pertinences. En aquest article, us presentem els moments més emocionants d’aquesta instal·lació, des de l’adaptació d’armaris de taquilles obsolets al nostre sistema, fins a l’expansió de la nostra presència a cinc països i més.

Adaptació d’Armaris de Taquilles Obsolets al Nou Sistema MyLock

La nostra missió a Kaunas va començar amb un emocionant repte: adaptar armaris de taquilles obsolets al sistema MyLock. Ens vam enfrontar a la tasca de revolucionar l’experiència d’emmagatzematge sense la necessitat d’una renovació completa. Amb enginy i creativitat, el nostre equip va desenvolupar el pla d’acció i tecnologia necessària per aconseguir una transició sense problemes.

La nostra tecnologia avançada i les nostres interfícies versàtils van jugar un paper crucial en aquest procés. Gràcies a elles, vam poder integrar el nostre sistema amb els armaris de taquilles existents, oferint als usuaris una experiència moderna i segura. Cada pas ens va omplir de satisfacció i orgull, sabent que aprofitàvem armaris de taquilles antics i en desús per establir la nostra moderna solució.

MyLock: Ara Present a 5 Països

L’arribada a Kaunas significa molt més que una simple instal·lació; ja que marca la nostra expansió cap a un cinquè país. Aquest avenç ha estat possible gràcies al suport i la confiança dels nostres clients i socis. Això, alhora, anuncia futures expansions i desafiaments ambiciosos.

Amb cada nou país que visitem, explorem nous reptes que sumen experiència a la nostra corba d’aprenentatge i reafirmem l’adaptabilitat i versatilitat que té la nostra proposta de valor.

Noves Unitats de Control: Fàcil Connexió i Adaptació

Una part essencial del nostre desenvolupament a Kaunas va ser presentar les nostres noves Unitats de Control. Aquestes unitats no només ens van permetre connectar fàcilment antics armaris al nostre sistema de Smartlockers, sinó que també van oferir una major flexibilitat en el seu ús. L’emoció va créixer en evidenciar com les nostres Unitats de Control elevaven el nivell d’aquesta instal·lació i simplificaven l’administració i supervisió de les taquilles, proporcionant als usuaris una experiència sense complicacions i una gestió optimitzada.

Gràcies al seu disseny modular i la seva interfície amigable, les noves Unitats de Control de MyLock ens obren el camí cap a una major escalabilitat, permetent-nos expandir les nostres solucions per satisfer les diverses necessitats dels nostres clients en el futur.

La seguretat avançada que proporciona MyLock garanteix la protecció dels pertinences, mentre que l’eficiència operativa facilita l’administració i gestió dels usuaris i les taquilles, estalviant temps i recursos. La nostra interfície amigable i la connectivitat intuïtiva ofereixen als usuaris una experiència millorada i còmoda, i la nostra preocupació pel medi ambient ens porta a incorporar tecnologies ecològiques per a una operació més sostenible.

Conclusió

La nostra recent instal·lació a Kaunas, Lituània, ha estat una experiència enriquidora per a MyLock. Des de l’adaptació d’armaris de taquilles obsolets fins a l’expansió de la nostra presència a cinc països i la presentació de les nostres innovadores Unitats de Control, aquest procés ha estat un pas endavant en la nostra missió de revolucionar la indústria d’emmagatzematge intel·ligent. Agraïm a tots aquells que ens han recolzat i acompanyat en aquest recorregut. Esperem continuar portant les nostres solucions de Smartlockers a més persones i llocs en el futur!

MyLock a MOVE 2023: Oportunitats i Connexions en la Mobilitat Urbana

MyLock va participar a MOVE 2023, un esdeveniment destacat en el camp de la mobilitat urbana. Durant la nostra presència, vam establir nous contactes a la indústria i vam explorar possibles col·laboracions estratègiques.

Vam tenir un estand on vam presentar les nostres solucions de seguretat i accessibilitat. Vam poder interactuar amb diverses persones interessades en les nostres tecnologies de bloqueig intel·ligent i gestió d’accés. Aquestes interaccions ens van permetre establir alguns nous contactes a la indústria, promoure la nostra marca i iniciar discussions sobre noves aplicacions on la nostra solució actual pot tenir un paper important.

MyLock valora i dóna suport activament a esdeveniments com MOVE 2023, que promouen la innovació i el desenvolupament de la mobilitat urbana sostenible. La nostra participació en aquest esdeveniment a Londres va ser només el principi, i esperem amb il·lusió participar en futurs esdeveniments relacionats. Això ens permetrà mantenir-nos a l’avantguarda de les últimes tendències i avenços en el camp de la mobilitat, assegurant que les nostres solucions segueixin sent rellevants i actualitzades.

Valorem i donem suport a esdeveniments que fomenten la innovació i el desenvolupament sostenible. Esperem amb il·lusió participar en futurs esdeveniments on puguem presentar les nostres solucions intel·ligents i mantenir-nos actualitzats per continuar contribuint a l’avanç de la mobilitat urbana.

Oportunitat dels Fons Europeus per Impulsar la Nova Mobilitat Sostenible i Digital

En l’actual context de transició cap a una economia més verda i digital, els fons europeus es presenten com una gran oportunitat per al sector de la nova mobilitat. Aquests fons tenen com a objectiu impulsar projectes i iniciatives innovadores que contribueixin a solucions de transport sostenibles i digitals. Es concentren en àrees clau com la mobilitat intel·ligent, els vehicles elèctrics i els serveis de mobilitat compartida. Amb aquest finançament, les startups i empreses emergents en l’àmbit de la mobilitat poden accelerar el seu creixement, dur a terme investigacions i desenvolupar tecnologies que promoguin una mobilitat més eficient i respectuosa amb el medi ambient.

La necessitat d’abordar els desafiaments del canvi climàtic i millorar la qualitat de l’aire a les nostres ciutats ha portat a un enfocament renovat en la mobilitat sostenible. Els fons europeus ofereixen una oportunitat única perquè les empreses emergents de la nova mobilitat obtinguin el suport financer necessari per dur a terme projectes de vanguarda. Aquests projectes poden incloure solucions de transport elèctric, com estacions de càrrega per a vehicles elèctrics, infraestructura per al transport compartit i sistemes de gestió intel·ligent del trànsit. Aprofitant aquests fons, les startups poden accelerar l’adopció de solucions de mobilitat sostenible i contribuir a la construcció d’un futur més net i eficient en el transport.

A més del finançament, els fons europeus ofereixen oportunitats de col·laboració i creació de xarxes. Participant en programes finançats per la Unió Europea, les startups de la nova mobilitat poden establir relacions amb altres actors clau del sector, com institucions de recerca, empreses de tecnologia i autoritats locals. Aquestes col·laboracions poden facilitar l’intercanvi de coneixements, l’accés a noves oportunitats de negoci i la possibilitat de realitzar pilots o proves de concepte en entorns reals. Així mateix, les startups poden beneficiar-se de la visibilitat i el reconeixement que ofereix el suport dels fons europeus, el que pot obrir portes a inversors i clients potencials.

MyLock, va estar present en l’últim esdeveniment dels fons europeus per a la mobilitat. Durant l’esdeveniment, l’empresa va tenir l’oportunitat de presenciar de primera mà els interessants debats i opinions que es van generar entre els ponents. La participació de MyLock a l’esdeveniment va reforçar la comprensió del panorama actual de la nova mobilitat i els va permetre establir contactes valuosos amb altres actors clau del sector. Com a resultat, MyLock està encara més compromesa a aprofitar les oportunitats dels fons europeus i contribuir a l’impuls de solucions de transport més sostenibles, eficients i amigables amb el medi ambient.

Els fons europeus representen una valuosa oportunitat per a les empreses emergents de la nova mobilitat. No només proporcionen finançament per al desenvolupament de projectes innovadors, sinó que també permeten establir connexions estratègiques i obtenir visibilitat en el sector. Per a les startups dedicades a la mobilitat sostenible i digital, aprofitar aquests fons pot marcar la diferència en el seu creixement i èxit a llarg termini. És el moment d’aprofitar aquesta oportunitat única i contribuir a l’impuls de solucions de transport més sostenibles i eficients.

MyLock al SCEWC 2023: Impulsant la Mobilitat a les Ciutats Intel·ligents

Un esdeveniment emocionant per a MyLock!

Anunciem la nostra participació en un dels esdeveniments més importants en el marc de la innovació urbana: el Smart City Expo World Congress (SCEWC) que tindrà lloc a la Fira Barcelona del 7 al 9 de novembre de 2023.

Com a prèvia al congrés, hem assistit a l’esdeveniment d’obertura celebrat el 23 de maig a Madrid. Aquest espai preliminar ens ha brindat una visió enriquidora sobre les tendències i connexions d’aquesta nova versió del congrés, i ens ha motivat encara més per presentar les nostres solucions innovadores al SCEWC 2023.

Solucions innovadores per a la nova mobilitat en ciutats intel·ligents

A MyLock, creiem que la mobilitat sostenible és essencial per al futur de les ciutats intel·ligents. Al SCEWC 2023, presentarem les nostres solucions de smartlockers i aparcaments de patinets elèctrics, dissenyades per abordar els reptes actuals i promoure una mobilitat més eficient i ecològica.

Aparcaments de patinets elèctrics: Promovint la mobilitat sostenible

La demanda de mobilitat sostenible està en augment, i els patinets elèctrics s’han convertit en una alternativa popular i rendible. Al SCEWC 2023, presentarem els nostres aparcaments de patinets elèctrics equipats amb estacions de càrrega i assistència remota. Estem facilitant l’estacionament i la recàrrega d’aquests vehicles, fomentant així una mobilitat més verda a les ciutats.

Smartlockers: Optimitzant la logística urbana i l’emmagatzematge segur

Els nostres smartlockers ofereixen una solució segura i convenient per a l’emmagatzematge i l’entrega de paquets en entorns urbans. Amb el creixement del comerç electrònic, s’ha tornat fonamental gestionar eficientment l’última milla de la logística urbana. Descobreix com els nostres smartlockers estan revolucionant l’emmagatzematge i proporcionant una solució flexible i segura per als ciutadans.

Connecta amb MyLock al SCEWC 2023

No et perdis l’oportunitat de unir-te a nosaltres en el Smart City Expo World Congress 2023. Visita’ns al nostre estand per conèixer de prop les nostres solucions, establir connexions valuoses i descobrir com MyLock impulsa la mobilitat a les ciutats intel·ligents. Esperem veure’t allà!

MyLock a MOVE: Mobilitat Re-Imaginada

Tenim bones notícies per compartir! MyLock estarà present a MOVE: Mobilitat Re-Imaginada, l’esdeveniment tecnològic de mobilitat i startups més gran a nivell global. El congrés es durà a terme a ExCeL London els dies 21 i 22 de juny, i estem emocionats de formar part d’aquest esdeveniment de renom. MOVE 2023 ens brinda una valuosa oportunitat per connectar amb altres professionals de la mobilitat, líders de la indústria i per mostrar els nostres productes i serveis innovadors.

Connectant amb professionals i líders de la indústria:

Assistir a MOVE ens permetrà establir connexions valioses amb altres professionals i líders de la indústria de la mobilitat. Estem impacients per intercanviar coneixements, aprendre de les experiències dels altres i establir col·laboracions estratègiques. Aquest esdeveniment reuneix les ments més brillants i emprenedores en l’àmbit de la mobilitat, la qual cosa ens brinda l’oportunitat d’ampliar la nostra xarxa professional i establir relacions significatives.

Mantenint-nos competitius i innovadors:

La indústria de la mobilitat està en constant evolució i és vital mantenir-nos actualitzats amb les tendències i tecnologies emergents. Assistir a MOVE ens brinda l’oportunitat d’estar al dia amb els últims avanços en el sector. Això ens permetrà adaptar-nos als canvis i mantenir-nos competitius i innovadors. Estem impacients per explorar les solucions i perspectives presentades en el congrés per potenciar el nostre creixement i seguir impulsant la mobilitat del futur.

Contribuint al futur de la mobilitat:

El congrés MOVE representa una emocionant oportunitat perquè MyLock contribueixi activament al futur de la mobilitat. Estem compromesos a impulsar solucions sostenibles i eficients que millorin la qualitat de vida de les persones i redueixin l’impacte ambiental. A MOVE, compartirem la nostra visió i els nostres esforços per promoure la mobilitat intel·ligent i sostenible. Estem convençuts que el nostre compromís i les nostres contribucions ajudaran a modelar un futur més prometedor per a la mobilitat global.

Uneix-te a nosaltres i coneix més sobre MyLock!

Si t’interessa conèixer més sobre MyLock, els nostres productes i serveis innovadors, t’invitem a unir-te a nosaltres a MOVE 2023. Estem emocionats d’establir noves connexions, col·laboracions i compartir idees amb persones apassionades per la mobilitat.